Vi gör det enkelt att handla skräddarsydda plåt-detaljer online.

Direkt från vårt plåtslageri i Dalarna.

Vi är passionerade om tak- och väggplåt och brinner för att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt. Våra erfarna lokala plåtslagare har en djup förståelse för material och tekniker och arbetar noggrant med varje detalj för att säkerställa att ditt projekt blir en succé. Vi använder högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att uppnå ett långvarigt och hållbart resultat när du väljer plåt för ditt tak.

Plåttak är perfekt för dig som önskar mindre underhåll av ditt tak eftersom det vanligtvis står bättre emot väder, mossa, fukt och temperaturskillnader än andra takmaterial. Plåttak är därför ett lättskött och hållbart alternativ som passar svenska väderförhållanden perfekt. Vi erbjuder alltifrån klassiska plåttak till takpanneplåt om du istället söker efter ett mer hållbart alternativ till traditionella tegelpannor för ditt tak.

I vårt eget plåtslageri tillverkar vi varje detalj enligt dina specifikationer för att säkerställa en perfekt passform. Med ett brett utbud av färger och utföranden kan du hitta den plåt som passar bäst för ditt projekt. På Näs Tak är vi engagerade i att överträffa dina förväntningar och leverera högsta standard på vårt arbete. Vi förstår också vikten av att skydda ditt hem eller fastighet från väder och vind med rätt takplåt eller takpanneplåt. Med vårt engagemang för att leverera ett korrekt utfört arbete och konkurrenskraftiga priser, kan du känna dig trygg med att vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt projekt.

Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta tak- eller väggplåten för ditt projekt.