Snickare i Dalarna och Avesta för detaljarbeten och byggnation

Vi har ett brett utbud av byggtjänster och riktar oss främst till privatpersoner. Vi erbjuder allt från finsnickerier och målning till tillbyggnad, ombyggnad och renovering.

Kunniga snickare i Dalarna och Avesta med öga för detaljer.

Samtliga av våra tjänster är ROT och avdragsberättigande vilket innebär att du får dra av 30% på den totala kostnaden.

 • Nybyggnation

 • Tillbyggnation

 • Renovering

 • Ombyggnation

 • Fasad- och panelbyten

 • Finsnickerier

 • Fönsterbyten

 • Reparationer

Våra samarbetspartners

Vi sköter allt som har med rot-avdraget att göra

Rot-avdrag uppgår till 50 000 per person och år och gäller för samtliga av våra byggtjänster. Vi sköter allt som har med rot-avdraget att göra, det vill säga: avdraget görs direkt på fakturan, smidigt och enkelt.  Här kan du läsa mer om Skatteverkets villkor för rot-avdrag.
Bland annat gäller:

 • Du måste bo i bostaden, äga den och ha fyllt 18 år.
 • Du är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du betalar tillräckligt mycket skatt. En inkomst på över 26 000 kr/mån brukar räcka för fullt ROT-avdrag.
 • Ett dödsbo kan få rotavdrag för det arbete som är utfört före dödsfallet.

Om du letar efter hjälp med snickeriarbeten för ditt hem eller företag, behöver du en pålitlig och erfaren snickare som förstår vikten av hög standard. Vårt team av skickliga snickare i Avesta och Dalarna har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dina snickeriprojekt den uppmärksamhet och kärlek som de förtjänar. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar och lämna dig med snickerilösningar som du kan vara stolt över i många år framöver.

Näs Tak är specialiserade på allt som har med snickeri att göra, från renovering och finsnickeri till fönsterbyten, altaner, bryggor och takarbeten. Vi har arbetat med snickeri i många år och har byggt upp en stor kunskap och erfarenhet om olika material och tekniker som finns tillgängliga för ditt projekt. Vårt team använder endast de bästa materialen och följer de högsta säkerhetsstandarderna för att säkerställa att dina snickeriprojekt håller i många år framöver. Vårt mål är att skapa lösningar som är praktiska och personliga med snickerier som andas kvalitet.

Näs Tak snickare i Dalarna och Avesta värdesätter byggnadsvård och bevarande men har även noga koll på de senaste trenderna inom material och teknik – för att vi ska kunna skräddarsy lösningar utifrån kundens behov. Varje snickeriprojekt är unikt och därför erbjuder vi alltid skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och budget. Vi tar hand om allt från planering och design till installation och avslutande arbeten, samt tillverkar skräddarsydda plåtdetaljer i vårt eget plåtslageri för att säkerställa att dina snickeriprojekt får den perfekta passformen.

På Näs Tak är vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvaliteten på vårt arbete. Så om du letar efter en pålitlig och erfaren snickare i Avesta eller Dalarna för ditt snickeriprojekt, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dina snickeriprojekt på bästa sätt – vi är dina lokala snickare och vi älskar vad vi gör!

Vi ser fram emot att träffas och prata mer om hur vi kan hjälpa just dig. Tveka inte på att kontakta oss.