Vi gör det enkelt att handla skräddarsydda plåt-detaljer online.

Direkt från vårt plåtslageri i Dalarna.

Behöver du nya hängrännor, stuprör eller kanske ett helt nytt system för takavvattning? Att ha en väl fungerande takavvattning är avgörande för att skydda ditt hem från vattenrelaterade skador och problem. Det handlar inte bara om att förhindra översvämningar, utan också om att skydda ditt hem från fukt och mögel som kan orsaka allvarliga hälsoproblem och skador på din egendom.

Näs Tak är södra Dalarnas lokala takläggare som är specialiserade på att installera och underhålla takavvattningssystem. Varje tak är unikt och vi skapar därför skräddarsydda lösningar som passar ditt hus och dina behov. Vi erbjuder svensktillverkade stuprör och hängrännor i högkvalitativa material som garanterar en lång hållbarhet och funktionalitet för ditt tak.

Vi åtar oss uppdrag för alla typer av fastigheter, från små privata hus till stora industribyggnader, och vi garanterar att vi alltid strävar efter att leverera det bästa arbetet för våra kunder. På Näs Tak är vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte som en pålitlig och erfaren takläggare i södra Dalarna. Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande takavvattning och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att skydda ditt hem på ett effektivt och hållbart sätt.

Det går även att enkelt och snabbt att beställa takavvattningssystem som hängrännor och stuprör direkt i vår webbshop!

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy hängrännor och stuprör så att de får rätt mått för just ditt tak.