Vi gör det enkelt att handla skräddarsydda plåt-detaljer online.

Direkt från vårt plåtslageri i Dalarna.

Om du behöver plåtdetaljer till ditt takprojekt är du på rätt plats. På Näs Tak har vi ett brinnande intresse för att tillverka plåtdetaljer som passar just dina behov och önskemål. Vi har ett eget plåtslageri där våra skickliga och professionella plåtslagare tillverkar högkvalitativa plåtdetaljer med omsorg och precision. Näs Tak strävar alltid efter att leverera enastående plåtdetaljer som både är estetiskt tilltalande och hållbara. Våra plåtslagare har lång erfarenhet inom området och vet precis vilka material och utföranden som passar bäst för ditt projekt.

Vi erbjuder skräddarsydda plåtdetaljer till privatpersoner, industrier, hyresgästföreningar och fastighetsägare som behöver plåtdetaljer för takavvattning, ventilation eller andra byggnadsprojekt. Vi använder oss av olika material som stål, aluminium, koppar och zink för att säkerställa att plåtdetaljerna är både hållbara och estetiskt tilltalande. Vi tar också hand om olika beläggningar för att skydda plåten mot rost och andra påfrestningar för att ditt hem eller fastighet ska stå rostfritt i många år framöver. Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga servicen och att leverera högsta standard på vårt arbete. Näs Tak arbetar hårt för att tillverka plåtdetaljer som passar perfekt till ditt projekt och som du kommer att vara nöjd med i många år framöver.

Kontakta oss för mer information om våra specialtillverkade plåtdetaljer och låt oss hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt takprojekt. Med vårt engagemang och expertis kan vi garantera att du kommer att få ett fantastiskt resultat.